Гумените стелки са задължителен аксесоар във всеки автомобил. Изборът на такива е огромен, а ние в Autofix24 предлагаме едни от най-качествените такива, за да се чувствате комфортно в своя автомобил по всяко време.

 

Характеристика и приложение

 

Ролята на всички гумени стелки не е само естетическа и да придават добър и завършен вид на автомобила. Те защитават подовото покритие на купето от всякакви замърсявания и влага. Освен това понижават шума вътре в самия автомобил, създават уют и улесняват почистването.

 

За да се радвате на добре изглеждащо и поддържано купе, задължително трябва да заложите на качествени автомобилни стелки. Едни от най-предпочитаните за целта това са гумените. Те са изработени от каучуков материал и имат релеф и от двете страни. По този начин те прилепват към пода на автомобила и не позволяват мръстоя или влага да достигне до него. За по-добро предпазване на автомобила може да заложите гумени стелки с борд.

 

Марки

 

На пазара има много марки гумени стелки, но задължително трябва да подберете качествени такива за вашия автомобил. Евтините модели стелки имат неприятен мирис на гума, а и не са толкова устойчиви и еластични. В нашия онлайн магазин ще намерите един от най-добрите, надеждни и устойчиви производители на гумени стелки за кола като: FROGUM, KEGEL, MAMMOOTH,  POLGUM и REZAW-PLAST.

 

Ценови диапазони

 

По правило гумените стелки за автомобил не са скъп аксесоар. В онлайн магазина ни ще откриете страхотни модели на цени както от 20 лв, така и такива които са около 20-50 лева. Кои ще изберете зависи от вашите предпочитания и бюджета, с който разполагате.

 

Защо Autofix24?

 

Ние в AutoFix24 сме лицензиран онлайн магазин, който предлага качествени и устойчиви аксесоари и части за различни марки автомобили. При нас ще намерите голямо разнообразие от продукти, винаги качествени асортименти, бързо обслужване и доставка и страхотни цени. Разгледайте предложенията ни за гумени стелки, а ако се затруднявате в избора – ние сме винаги насеща да ви съдействаме.

 

Поръчайте сега лесно и удобно качествени стелки за автомобил на изгодни цени!