Характеристика – какво представлява

 

Дестилирана вода наричаме вода, от която са отстранени всички минерали, газове, примеси, микроорганизми и др. В нея няма варовик, поради ниската си концентрация на йони тя има ограничена електрическа проводимост. Дестилираната вода е един от често използваните продукти за поддръжката на автомобила. Тя има много приложения и ползи, а освен това е и не е скъпа. Това са и основните причини тя да е толкова търсен продукт. 

Приложение

 

Дестилираната вода има две основни употреби. Тя се използва в охладителната система за охлаждане на двигателя на автомобила. Ако използвате антифриз, който е концентрат, ви е необходима именно дестилирана вода, за да разредите. 

 

Тя се използва също и за поставяне в радиатора. Някои собственици на автомобили дори предпочитат да мият колите си с нея. По този начинте предоазват някои екстериорни части от това по тях да се натрупва варовик и котлен камък.

 

Основната полза от дестилирана вода е, че предпазва колата  от по нататъшни скъпоструващи ремонти. Ако решите да налеете обикновена вода вместо дестилирана в радиатора, съществува риска да запушите канали с котлен камък

Марки и ценови диапазони

 

В секцията по-долу ще намерите различни марки дестилирани води на водещи производители. Предлагаме продукта както в малки разфасовки от 1 л., така и по-големи от 5 л. В зависимост от желаното количество и вида на производителя, цената ѝ варира от 3 лв. до 6 лв.

 

Защо Autofix24?

Ние в AUtoFix24 се стремим винаги да предлагаме само най-добрите стоки и продукти на нашите клиенти. Внимателно селектираме всички, за да задоволим вашите потребности и нужди. В същото време, цените ни са доста добри, като това по никакъв начин не влияе на нужното качество.

 

Разгледайте нашите предложения в секция “Дестилирана вода” и направете своя избор. Ако се затруднявате, не се колебайте да се свържите с нас, по телефона или чата в сайта, за да ви помогнем с избора.