Без значение какъв е вашият автомобил, той се нуждае от добро обслужване и поддържане. Автомобилните стелки са важен дори задъжителен аксесоар във всяко купе и правят комфорта още по-добър.

 

Характеристика и приложение

 

Автомобилните стелки а атомобила имат за цел освен да направят така, че да ви е удобно в колата, но имат и други функции. Те предпазват пода на купето от всякакви замърсявания, прах и вода. Освен това допринасят да има по-малко шум по време на шофиране.

 

Обикновено автомобилно стелки се слагат в предната и задната част на купето, както и в багажника. В зависимост от материала на изработка те могат да бъдат гумени, полиуретанови, стелки с EVA или мокетни стелки.

 

Най-разпространените са гумените стелки, които са изработени от синтетичен каучук.

Полиуретановите стелки се изработват от полимери и са много пластични и гъвкави. Недостатъкът им е, че не са релефни и това прави фиксацията им към пода по-трудна.

Стелките EVA са сравнително нов продукт, при който липсват бордове от страни. Те имат добра износоустойчивост и са устойчиви на високи и ниски температури.

Мокетните стелки са изработени от меко текстилно покритие и гумена или полиуретанова основа, което не позволява проникването на влага върху пода на автомобила.

 

Марки

 

Има най-различни марки автомобилни стелки. В нашия онлайн магазин ще намерите едни от най-популярните такива като: BSG, F-CORE, FROGUM, MAMMOOTH, NICOMAN, POLGUM и REZAW-PLAST.

 

Ценови диапазони

 

Ценовият диапазон на качествените автомобилни стелки е между 30-50 лева за брой. В AutoFix24 има различни видове стелки – както гумени, така и текстилни и дори килими за всеки вкус и за всеки джоб. 

 

Защо Autofix24?

 

Ние в AutoFix24 определено държим на качеството и именно поради тази причина внимателно селектираме продуктите, които ви предлагаме. При нас няма да намерите некачествени стоки или такива, които не издържат във времето. Насладете се на богатата ни селекция от автомобилни гуми и изберете моделът, който най-много ви допада.

 

Винаги може да се допитате до вашето компетентно мнение за избора на определен продукт. Поръчки може да направите както директно в онлайн магазин, така и по телефона на 089 841 4001.