Една от най-интересните екстри в съвременните автомобили това е – сензор за дъжд, известен още и като датчик за дъжд. В нашия онлайн магзин ще намерите голямо разнообразие от този вид резервни части, селектирани по марки и модели автомобили.

 

Характеристика и приложение

 

Функцията на един сензор за дъжд е да включва автоматичнко чистачките на автомобила когато завали дъжд и да регулира тяхната скорост. С две думи това е една страхотна екстра и отменят човека, който за да пусне чистачките трябва да натисне лоста. Този вид екстра започва да се появява на автомобилите, произведени след 2000 година.

 

Марки

 

На пазара има много и най-различни марки сензори за дъжд. В нашия онлайн магазин ще намерите едни от най-добрите на пазара като: BOSCH, HELLA, SWAG, HANS PRIES и др.

 

Защо и кога се налага смяна?

 

 С времето и дългото използване на автомобила е напълно възможно всеки един сензор за дъжд, дори и най-качественият такъв, да спре да функционира. Опредлено ще разберете кога това се е случило, защото ще ви се наложи сами да пускате лоста и да включите чистачките си. Но не се притеснявайте, винаги може да смените неработещият сензор за дъжд с нов.

 

Ценови диапазони

 

Цената на един сензор за дъжд е различна и може да варира според неговото качество, марка и производител. Ако искате качествен датчик за дъжд, който да издържи дълго време ви съветваме да изберете такъв във средния или високия клас. Средно цената за една такава част варира между 130 и 200 лева.

 

Защо Autofix24?

 

В AutoFix24 предлагаме богато разнообразие от авточасти и всякакви видове аксесоари, включително и датчик за дъжд. Държим на качеството и именно поради тази причина предлагаме само висококачествени продукти, които внимателно сме селектирали. Освен това се стараем да поддържаме изгодни цени и да сме винаги в помощ на всеки наш клиент. 

С радост ще отговорим на всеки ваш въпрос и ще ви помогнем да направите най-добрия за вас избор. Не се колебайте да ни се обаждате на тел. 089 841 4001 или да ни пишете на нашата фейсбук страница.