Семеринг – един малък, но изключително важен компонент в автомобила, който служи за уплътнение на отделни части в устройството.

 

Характеристика и приложение

 

Семеринг е най-общо казано пръстен, който се използва за механично запечатване. Неговата основна функция е да запълва мястото между две или повече свързани повърхности. Освен това, един семеринг предотвратява възможността за теч и предпазва компресията. Този вид елементи намират приложение най-вече на места, където трябва да се свържат машинни части с  повърхности, които не си съответстват помежду си. Обикновено се използва за стартер или алтернатор.

 

Марки

 

В най-общия случай един семериг е изработен от гума и метал. Дори отвън той да е гумен, във вътрешността си той разполага с друг материал, който да гарантира свойствата му за устойчивост при определени условия. Има различни марки семеринг. В нашия онлайн магазин ще намерите едни от най-разпространените като: Payen, Lema, Peter, DT и др.

 

Ценови диапазони

 

Този вид автомобил компонент не е никак скъп. Обикновено може да си закупите семеринг за около 7-10 лева. Има и по-скъпи модели, чиято цена е около 20-25 лева, което също не е много голяма сума. В магазина ни ще намерите и от двата вида семеринг – по-евтини и по-скъпи. Кой ще изберете зависи от вашите предпочитания.

 

Защо Autofix24?

 

Ние в AutoFix24 винаги се стараем да предлагаме максимално добро качество на максимално добри цени. Внимателно селектираме продуктите в нашия онлайн магазин, за да ви предложим само най-добрите такива на пазара. При нас няма да намерите некачествени стоки или такива, които не издържат във времето. Насладете се на богатата ни селекция семеринги, които са разделени според марката и модела на конкретния вид автомобил и изберете моделът, който най-много ви допада.

Ако се затруднявате в избора си, не се колебайте да ни се обадите по телефона на 089 841 4001. Може и да ни пишете съобщения в нашата фейсбук страница. С радост ще отговорим на всеки ваш въпрос.