Безспорно един от най-използваните аксесоари в автомобила това е – поставка за чаша за кафе. Дребен на пръв поглед консуматив, но върши страхотна работа и е в помощ както на шофьора, така и на някой от пътниците

Характеристика и приложение

 

Освен, че е най-използваната, една поставка за чаша за кафе е едни от най-търсените автоаксесоари на пазара и причините са съвсем обективни. Тя осигурява удобство и безопасност при шофиране. Почти всеки обича кафе, а поставката ще ви даде комфортътъ, който заслужавате, без да се притеснявате къде да оставите чашата си. По този начин ще предпазите цялото купе от евентуално разливане на кафе или друг вид течности. Освен за кафе, разбира се, може да я използвате за вскякви други бутилки като вода, бебешки шишета и др. 

Марки

 

Има и различни видове производители и цветове, ако искате да имате пълен комфорт във вашия автомобил и да се съобразите с конкретни елементи в колата си. Обикновено поставките за чаши за кафе са доста здрави, могат да са изработени от пластмаса или пък от метал. Те се монтират изключително лесно и може лесно да им сменяте местата според вашите предпочитания и нагласи.

 

Ценови диапазони

 

Цената на една поставка за чаша за кафе е сравнително евтина. Съвсем спокойно може да си намерите отличен модел в избран от ваш цвят за сумата отколо 15-20 лева. Металните модели могат да ви струват малко по-скъпо – около 30 или 40 лева, в зависимост от вида на производителя.

 

Защо Autofix24?

 

В AutoFix24 разполагаме с голям избор от най-различни аксесоари за автомобили, всички с високо качество и на отлични цени. Разгледайте