Едва ли има човек, който да не знае какво е парктроник и който не се радва на това страхотно изобретение. Този аксесоар безспорно е много полезен за шофьорите и все повече хора държат автомобилът им да има такава функция.

 

Характеристика и приложение

 

Парктроникът е устройство, което помага на шофьорите да паркират по-добре, по-бързо и по-качествено своя автомобил. Той издава специфичен сигнал когато автомобила е прекалено близо до предмет и това би възпрепятствало безпроблемното паркиране на колата. Това устройство изключително много улеснява шофьора и му помага по време на паркиране. То може да е заложено в модела автомобил, а може и да се добави допълнително.

 

Марки

 

Тъй като е едно от най-търсените устройства и аксесоари за кола, съществуват много марки парктроници. В нашия онлайн магазин може да намерите едни от най-добрите марки като: BOSCH, TOPRAN, VEMO, VALEO  и др. Хубаво е преди да изберете такова устройство е добре да се съобразите с характеристиките на вашия автомобил.

 

Защо и кога се налага смяна?

 

Смяна на един парктроник се налага в случаите когато той не функционира добре или изобщо не функционира. Тъй като работи с датчици и сензори, дългият експлоатационен живот може да е причина те да не са в оптимално състояние. Със сигурност обаче ще разберете кога е нужно да направите смяна.

 

Ценови диапазони

 

В зависимост от марката парктроник, която изберете цената ще варира. По-скъпоструващите марки гарантират по-дълъг живот на това устройство и се смятат за по-надеждни. Така, или иначе добър парктроник може да си намерите за сума между 70 и 140 лева. Разгледайте предложенията в секцията в нашия онлайн магазин.

 

Защо Autofix24

Едно от нещата с които нашия екип се гордее е, че предлагаме само качествени стоки и аксесоари, в които ние самите вярваме и бихме използвали за нашите собствени автомобили. Затова не правим компромиси с качеството по никакви причини. Другото нещо, с което се гордеем, че сме в помощ на всеки наш клиент. С удоволствие ще ви препоръчаме конкретен модел парктроник или друг вид аксесоар, като се съобразим с бюджета, който разполагате.