ез наличието на контактен ключ вашият автомобил няма как да запали и да потръгне. Видът на този вид аксесоар е строго индивидуален за всеки вид автомобил.

 

Характеристика и приложение

 

Контактният ключ е нещото без което няма как да шофираме автомобила си. Той прави връзката между електрическите вериги и по този начин се активира стартера. Контактният ключ се задвижва от автоключа и те са неразривно свързани.

 

Марки

Има различни марки контактни ключове и в нашия магазин също ще намерите разнообразие: OSSCA, DT, MEYLE, TRUCKTEC AUTOMOTIVE и др. Добре е обаче да направите поръчка за конкретния модел и марка автомобил, за да не си навлечете допълнителни главоболия.

 

Възможни проблеми и разрешаването им

 

Едни от най-често срещаните проблеми с контактния ключ са предизвикани от прекомерна влага или износване. Контактен ключ може да се повреди и при неправилна експлоатация на автомобилния ключ. 

 

Защо и кога се налага смяна?

 

Смяна се налага ако усетите, че като поставяте автоключа завъртането е силно затруднено. Смяна на този вид аксесоар се налага и когато електрически устройства в автомобила не реагират. Ремонтът на един контактен ключ може да се окаже много скъп и общо взето не си заслужава особено. Съветваме ви да го смените с нов като се съобразите с марката и модела на вашия автомобил.

 

Ценови диапазони

 

Различна е цената на този тип аксесоари. Средно ще платите между 25 и 50 лева, като всичко е строго индивидуално и зависи от марката на автомобила.

 

Защо Autofix24?

 

Ние в AutoFix24 можем да ви съдействаме да направите най-добри избор при покупката на контактен ключ за вашия автомобил.Може да се свържете с нас по телефона – 089 841 4001, или чрез директно съобщения в нашата фейсбук страница и да направите запитване. С радост ще ви отговорим на всеки ваш въпрос. Предлагаме едни от най-качествените стоки за автомобили, обслужваме бързо и винаги сме насреща да ви консултираме.