Често се случва хората да не са наясно, че освен масло, техният автомобил се нуждае и от грес. Истината е, че наистина доста части в колата се нуждаят именно от този продукт.

 

Характеристика и приложение

 

Гресите се използват, за да смазват доста голям спектър от автомобилни части. Най-често този продукт се използва за лагерите на колелата, пантите на вратата, капака, сферичните и универсалните съединения в колата. Освен за смазване греста се използва за предотвратяване на корозия и безпроблемно движение на тези части. 

Марки

 

На пазара се срещат много и нар-различни марки греси. Една от най-популярните сред тях е Shell. Още само като чуете името трябва да се сетите, че става въпрос за ненадминато качество.

 

Освен Shell, други много добри продукти за смазване са на марките CASTROL, COMMA, MOBIL, ORLEN OIL. Всички тях може да намерите в нашия онлайн магазин.

Възможни проблеми и разрешаването им

 

Не са ни известни каквито е да е проблеми, свързани с използването на греси за смазване на автомобилните части. Въпреки това се смята, че специалната синтетична грес е една от добрите на пазара. Тя е подходяща за всички области на употреба като лагери, шасита и други, които имат чест контакт с вода.

Ценови диапазони

 

Този тип продукти са сравнително евтини и са по джоба на всеки. В зависимост от големината на разфасовката, може да намерите греси на цени започващи от 8 лева и стигащи до 12-15 лева. Обикновено разфасовките са с грамаж от 400, 500 или 800 грама.

Защо Autofix24?

 

Ние в предлагае доста голямао разнообразие от греси с изключително високо качество. При нас ще намерите марките SHELL, CASTROL, COMMA, MOBIL, ORLEN OIL и др., които определено са се доказали като едни от най-добрите. Освен това, ние се стремим да поддържаме отлични цени на нашите продукти, както и бързо и качествено обслужване.

 

Ако се затруднявате в избора си коя грес да изберете за своя автомобил, не се колебайте да се свържите с нас, чрез някои от посочените методи: телефон, лайв чат в нашия онлайн магазин, или вайбър. С радост ще ви дадем най-добрият съвет и ще ви предложим продукт, спрямо вашия бюджет.